de ondernemers achter...Alleen dátgene doen wat er écht toe doet

Nanette F.C.P. Aarts


Hospitality, handelen op basis van respect met normen en waarden. Van districtmanager businesscatering, eindverantwoordelijke van vele bedrijfsrestaurants naar zelfstandig ondernemer. Onze dienstverlening bekijk ik altijd door de ogen van de klant. Als geen ander weet ik hospitality binnen de Nederland Vacature Groep volledig uit te dragen. Alles is gericht op service en kwaliteit.


De kunst van het weglaten

Peter G.L. Aarts


Dienstverlening met échte toegevoegde waarde is mijn credo. Van technicus, bedrijfskundige naar zelfstandig ondernemer en visionair expert arbeidsmarktcommunicatie. Op een efficiënte wijze concepten ontwikkelen met een juiste invulling van personeel. Een vacaturesite met alléén bedrijfsherkenbare vacatures: welke functie, welke organisatie en in welke plaats. De Nederland Vacature Groep, een begrip in de markt.


Ambachtelijk vakwerk met behulp van nieuwe media

De Nederland Vacature Groep


Terug naar de Dienstverlening zoals deze behoort te zijn. Met service en kwaliteit. Met kennis van zaken en passie. Proactief en innovatief. Zowel vanuit Nederland als vanuit de provincies afzonderlijk. Net als onze medebouwers zien wij het als een écht vak.Wij werken vanuit het perspectief van werkgevers én werkzoekenden.Met luisterend oor en oplossend vermogen. Eerlijk en open.

Wilt u meer weten over de Nederland Vacature Groep? Neem dan contact met ons op, of klik hier om u aan te melden als werkgever, of klik hier als werkzoekende.